Järvsöfaksen

Igår var vi på bvc och kollade vikten på Bellis. Nu började kurvan bege sig uppåt igen. Skönt. Tror hon låg på 11,4 kg nu. Dom har ju ett lekrum där som det var ganska svårt att få bort henne ifrån. Men med lite russin-mutor så gick det bra.

Idag tog jag och Tommie med stumpan till borgarparken och lekte. Hon blev helt galen och ville göra allting samtidigt. Sen kom det massa andra barn och dom skenade omkring som en skock kalvar. Och ALLA hade randiga mössor! Värsta inne! Sen lämnade vi av henne på dagis och åkte på bangkokkajen och käkade lunch. Jäkligt gott. Men tyvärr var det inga friterade räkor utan friterad TORSK. Det låter vidrigt, men det är helt okej. 

I morse var jag till sjukhuset och tog prover inför blodgivningen. Jag har ju anmält mig till sånt och känner att jag gör en god gärning. Får se så att alla prover ser bra ut nu då. Osis om man skulle ha HIV liksom. Är väl mest blodvärdet jag oroar mig för. Jag brukar ha ganska kasst sådant.

Nu är man på jobbet. Har vart iväg till ett stall och kikat på hästar. Ganska skoj att komma ut lite. Träffade en kändis också; Järvsöfaksen :D Och tydligen hade Gert Fylking och Robban Achberg vart där innan oss. Ballt.

Nä nu ska jag gå och käka lite fil som Jennie lämnade här igår. Tjingeling!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Saara

Det var kul att ni kom & hälsa på :) Vilken snygg bild du la ut också!

2010-05-05 16:39:38
URL: http://saarakurvinen.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0