Depp

Idag har jag suttit i ett svart hål känns det som. Så jävla tröttsamt att sitta inne. Jag orkar ingenting. Snön faller konstant och det är omöjligt att gå med våran skitvagn. Vi har suttit inne bara. I typ 2 dygn. Får ångest. Vill ut i friska luften. Isabelle har vart pigg och alert idag. Jag får ångest över att jag är så tråkig och inte orkar göra allt hon vill.
Hon hjälpte mig städa i bokhyllan idag. Hon älskar att torka med trasan. Så hon fick en och jag en. Men jag hade rengöringsmedel i hinken och nu är hon alldeles prickig över hela armarna. Förmodligen reaktion på det. Hon har iofs prickar och fläckar på benen och magen med, men det kommer så fort vintern kommer. Ännu en negativ sak med kylan.

I kväll hade vi det lite roligare. Jag blev jagad runt i lägenheten av mitt lilla monster. Hon låter ganska läskig när hon sätter igång. Sen har det såklart lekts med tomtarna. Och så har vi käkat ostkrokar och kollat på idol. Stumpan la sig vid halvtio och slocknade på en gång. Första gången på hela veckan som hon somnar utan bråk.
Hon tar faktiskt knäcken på mig. Blir irriterad att folk aldrig klagar på sina ungar oftare. Är jag den enda som har ett monster hemma? Trots trots trots... slut som artist. Önskar mig en spa-weekend i julklapp.

Jag känner mig allmänt nere. Inget känns roligt längre. Jag sitter som vanligt ensam och uttråkad.
I morrn får jag rycka upp mig. Då ska jag ut bland folk och vara glad och stöttande.
Trevlig helg!

Passa er för Monster-Jonsson...


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0