Isabelle

Välkommen till Isabelle-kategorin :) Vad jag ångrar att jag inte haft en Isabelle-kategori tidigare. Där har jag ju kunnat skriva ner hur hon växt, alla framsteg, osv. Nu är allt ihopblandat. Men men, bättre sent än aldrig.

Ska fylla i hennes kurvor och grejer som jag skrivit upp hemma vid ett senare tillfälle.

Lämningarna på dagis går utmärkt. En glad tjej som vinkade i morse -Hejdå mammaaa! :)
Och rutinerna verkar vara viktiga på dagis. Igår hämtade jag alldeles efter mellis. Jag fick stå och vänta en stund tills hon ätit upp. När hon kommer ut och ser mig så böjer jag mig ner som vanligt för att få världens kram. Nä, då springer hon förbi och säger -Hej mamma, måste tvätta händerna. Så då gjorde hon det och SEN fick jag kramen.
Isabelle har även börjat tro att alla är mammor och pappor. Det är ju inte konstigt att hon tror det, men det ska ju nämnas ganska ofta. -Där går en annan mamma. Och en annan pappa. Sånt kommer lite då och då. Hon såg även en tant med en hund. Och sen kom en tant som INTE hade en hund. Sånt måste nämnas :)

Hörde även av fröken att hon vid blöjbyten ofta sjunger "Imse vimse spindelrock, spinn bara spinn bara..."
Hemma sjunger vi: "Nu ska vi byta blöjan, hå håå ja jaa" (Lilla Ludde)
Hon sjunger väldigt mycket nu när jag tänker efter. Härmas om ALLT! Här om dagen lärde hon sig "Tänk om jag hade en liten liten apa..." :) Grym brud! Skulle så gärna vilja lägga ut videoklipp, men jag förstår mig inte på youtube...

Känns som jag hetsskriver nu :P
Nä nu ska jag käka.
=)


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0