Småforskarna

Idag när jag hämtade på dagis så satt Isabelle kvar med sin mellis som var grönsaker med dip. Vilken lyx!! Trodde dom bara åt macka och mjölk. Kul att få reda på att dom äter lite godare ibland med.

Småttingarna på avdelningen har börjat i en grupp som kallas "småforskarna". Idag hade dom vart ute och plockat stenar och gjort troll av dom. Sött :)

Sen åkte vi till bibblan och lämnade tillbaka böcker och lånade nya. Där skulle ju hon vilja vara länge, men vi åkte vidare till borgarparken i stället. Lite lek och skoj, sen hemåt!

Fröken har börjat trilskas lite när vi går från bilen. Det är ju inte långt till våran dörr därifrån, men ändå så vill hon att jag ska bära. Men det går inte längre när man har en massa annat att bära på. Så det tar lite tid med mycket grin och kompromissande innan man kommer innanför dörren.

När vi kom in klagade hon över att det gjorde ont på hakan. Hon sa att hon ramlat, men jag tror nästan det är jackan som skavt och kylan gör ju sitt, så hon är torr och fnasig där och såklart insisterade hon på att få ett plåster så nu är det bra igen :)

Snorigt värre i borgarparken...



Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0