Snorungar

Dagen började med matte. Vi fick tillbaka proven. Jag trodde seriöst att jag skulle ha fel på exakt ALLT. Men jag blev verkligen positivt överraskad när det enbart var två grejer som jag ska öva på, som kommer till nästa prov.

Efter matten hann jag hem och käka lite, sen vidare på bodypump! Efter duschen så hämtade jag Isabelle hos sin far. Där passade jag på att få lite smörgåstårta.

Sen drog vi på buspalatset med Jennie och Lucas. Så roligt så =) MEN, jag blir så otroligt irriterad på föräldrar som inte har nån som helst pli på ungarna. Det finns ju en del av lokalen som främst är till för barn mellan 0-3 år. Där var det idag ett par pojkar på 4-5 år som började kasta ur bollarna från bollhavet. En pappa kom dit och sa med mjäkig röst: Sluta nu, gör inte så... Dom fortsatte och började kasta PÅ pappan. Då går karln därifrån. Vilket jävla pucko! Då sa jag åt snorungarna att lägga av. Då gjorde dom det. Efter en minut började dom igen. SLUTA, sa jag. -Sluta tjaaaata, säger snorungarna till mig. Sen började alla ungar runt omkring, inkl. Isabelle säga "sluta tjata". Haha...asså det bara kokade i mig. Håller ens ungar på så där är det ju bara att dra upp dom därifrån. Nä, vissa föräldrar vänder sig om, låtsas som ingenting. Det viktigaste är att få dricka sitt kaffe i fred. Jävla idioter. Dom borde bli bannade därifrån. Är det svårt att lära sina barn från första början vad som är rätt och vad som är fel?? Nån jävla diciplin ska man väl kunna kräva? Sluta var så jävla mjäkiga med ungarna. Dom måste bli tillsagda på skarpen och få känna av konsekvenserna om dom inte gör som föräldrarna säger! Åååh jag känner mig som Supernanny! Skärpning till alla föräldrar som blir styrda av sina barn! (Får se vad jag säger själv när trotsåldern eskalerar...) Nä, jag ska aldrig bli så. Att dom inte skäms...

Direkt när vi kom hem var det tvättid. Kul att tvätta mellan 18-21 på en fredagkväll! Kollat på idol, lite modern family... I morrn ska jag försöka hitta på nåt kul med min lilla solstråle. Och senare på eftermiddagen åker jag till Delsbo. Man ska ju på motorgårn... eller vad det nu heter. Not. Middag hos Madde. Sen rocknight! Hell yeah!

Trevlig helg!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
E

Haha motorgårn....

2010-10-02 13:02:17

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0