Paj

I morse blev det en jobbig lämning på dagis. Inte så att hon skrek, men vilken ledsen blick, vilken darrande läpp, -mamma PUSS, och långa kramar. Åh min älskade, stora bebis. När jag lägger mig i kväll kan jag nog inte låta bli att lyfta över henne till mig. Hon kommer ju alltid över nån gång om natten. I natt ramlade hon ur tror jag. Usch och fy.

Fortsatte sen dagen med matte. Genomgång heeeela lektionen (3 timmar). Har det vart svårt förr så är det förjävla svårt nu. Svaren kan ju bli uppåt en hel a4-sida. Då är det drygt. Allra helst om man råkat skriva dit fel tecken nånstans. Fick inte tillbaks provet heller. Dra ut på det bah.
Efter matten gick jag på stan. Köpte en fin tröja till Bellis + vantar. Och en liten present till kusinen Emma-Lee som fyller år snart (2 veckor). Åh vad jag älskar mig själv när jag har framförhållning! I morrn fyller pappa Tommie år. Så då blir det kalas. Kommer bli gött :)

Ryggen känns fortfarande paj. Vettetusan om jag vågar träna med den här skitryggen. Annars tänkte jag göra det i morrnkväll, eller kanske på fredag. Får se hur man mår.

Snart får man göra kväller. Niiice!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0