Sthlm

Då var man hemma igen efter en långweekend i huvudstaden. Åkte dit i torsdags med T. Det är ju bra skoj att åka tradare faktiskt! När jag kom dit var det till att följa Elins instruktioner om pendlar hit och tågbyten dit. Sen letade jag reda på Ellans arbetsplats som ligger på Karolinska i Huddinge. Inte särskilt liten arb.plats, men jag hittade dit och fikade med henne och hennes trevliga kollegor. Beställde ju en "Sabb of thä däjj" på subway innan. Gut! Sen åkte vi och fikade/käkade med Elin J och kvällen blidde lugn.

Elin jobbade på fredagen så jag åkte in solo till stan. Noll lokalsinne men hittade efter ett tag drottninggatan och där strosade jag och shoppade i fleeeera timmar. Satte mig själv på en uteservering och käkade en dyr mackjävel och en kaffe. Söft! Mera shopping + en hand i röven på köpet. Sen kom Elin och då gick vi till Kinamuren. Ett ställe med en mycket god asiatisk buffé och även en liten efterrättsbuffé. Inte helt fel alltså! Sen blev det fredagsmys i ett os av tigerbalsam.

Lördag. Regnigt och jävligt. Skulle in och kolla på Zombietåget som skulle spatsera på stan men vi såg typ 5 st på vägen till tåget och tyckte det räckte, drog till Liljeholmen och shoppade lite till.
På kvällen kom några brudar förbi. Drack vin och snackade tok, sen drog vi till Bröderna Olsson. Efter en viss väntan fick vi ett bord. Den här gången beställde jag köttbullar och mos. JAG VEEET! Hur ofta händer det då? Men jag är så glad att jag gjorde det. Dra arlset över ögat vad jävla gott det var. Allt fullspäckat med vitlökssmak såklart. Till maten tog jag en äppelcider och allihopa tog en varsin "Bloodshot" som innehåller Vodka, Tomat, Vitlök, Chili och andra starka kryddor. Den var jävligt het om jag säger så. Vodkan smakar inte så mycket alls. Men jag har svårt för så starka saker så den gick tyvärr inte i.

Söndagen var lugn och efter lite signalfel, misslyckat bussletande och kaffeköpande så hittade jag rätt på Tommie exakt när vi båda var färdiga så det var bara till att åka hemåt, förutom ett litet stopp på arlanda där det var säkerhetskontroll av väskor och vi fick gå igenom en sån där pipdörr som helst inte ska pipa. Ja, ni fattar. Satt där en stund och drömde mig bort utomlands, fick en massa flashbacks och blev enormt sugen på en utlandstripp. En dag har jag nog samlat tillräckligt med guldtior så vi kan åka iväg.

Efter ca. 5 dagar fick jag äntligen träffa Bellis som verkar haft en bra långweekend med mormor. Nu är vi hemma och myser och rår om varandra. Får se hur vi ska utnyttja sista lediga veckan nu innan verkligheten kommer ikapp. Nåt skoj ska vi nog komma på :)

Allt som allt är jag mycket nöjd med helgen och man kan ju inte bli annat när man är i sällskap med världens bästa Elin!



Cidrus & Bloodshot



Mätt och glad Enka!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Ellan

Var så himla kul att ha dig här, kom gärna tillbaks snart. Ps. byxlös mitt i ett wrah på bilden?

2011-08-22 20:36:18

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0