2011

Sista dagen på året. Många gör ju en liten sammanfattning av året som gått så jag har kikat tillbaka i bloggen för att bli lite påmind.

Januari 2011
"Jag skulle behöva köpa ett skrivbord och ställa i mitt sovrum för det är så tomt där i hörnet sedan Isabelle flyttade in sin säng i sitt eget rum. "
Idag står Isabelles tomma spjälsäng i mitt sovrum och skräpar. Inget skrivbord så långt ögat kan nå.

Och som vanligt i Januari börjar mitt nya, hälsosamma liv. Förra året körde jag på bra med kosten och träningen. Ett ögonblick hade jag en någorlunda platt mage. Men jag är ju för usel, för i Februari så skriver jag att jag smockat i mig en lösgodispåse. "HJÄLP MÄ VA GOTT DET VA".
I år kan jag väl hålla mig till Mars för tusan?

Februari
"Nåt som verkligen vore behövligt är en bokhylla i Isabelles rum ... Förvaringskorgar räcker inte till."
Senast igår sa jag precis samma sak.

Mars
Isabelle åkte buss för första gången.
Resten av Mars/April var som en lång klagomur av sjukdomar, vab och trots.

Maj
P-bot på P-bot. Isabelles första ridtur. Halsfluss over and over again. 25-årskris.

Juni
Badade ute redan 30 juni minsann! Gick igenom "Vem är det-stadiet". Loppis, grillning och goda drinkar.

Juli
Jobb i Ljusdal. Bellis 3 år!

Augusti
Semester. Stockholmsresa. Kökssoffsprojekt. Bad och sol.

September
Isabelles första tandläkarbesök. Men pga. Barbro gjorde bort sig med krokodil-mutan så har vi fått en ny tid i slutet av januari 2012.

Oktober
Jobb i Vaxholm.

November
Sthlmstripp till Ellan igen! Örsat med biljäveln. Provat nya träningsformer.

December
Julbakat, julpyntat och julfixat.

Nu när jag tittar tillbaka så ser jag vilket jävla tråkigt år det vart! Jag har ju knappt gjort någonting alls som är av intresse! Jävla skit vad tråkigt! Det kan väl bara bli bättre? Eller? Och så mycket klagande det har vart. Det känns som hela 2011 har vart tråkigt och ångestfyllt. Visst finns det några ljusglimtar, men nästa år måste det komma ut nåt bättre annars bryter jag ihop. Det är så jobbigt att man försöker och försöker men får inget tillbaka. Jag har faktiskt inte bara suttit på arslet och hoppats att det ska hända nåt, jag har ju försökt.

Jag ska ju åtminstone börja en kurs nu snart så någonting nytt ska jag väl iaf få lära mig. Min hjärna krymper mer och mer för varje dag som går. Nä, nu ska det pluggas litegrann. Det jag hoppas på mest är att det ska ge mig en fördel till andra jobb, andra erfarenheter. Måste bara dra tummen ur när det gäller vissa saker. Tummen sitter jävligt långt in ibland...

Håller den andra tummen för att 2012 blir ett roligare år både för mig och mina nära och kära och att alla håller sig friska och lyckliga.

Happy new year!




Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0