Lucia!

Klev upp tidigt i morse för att göra oss i ordning för luciafirandet på dagis. När vi kom dit och skulle sätta kronan på Isabelles söta huvud så gick luciakronan sönder. Det var en gammal krona som hade en liten spricka i bandet och när det väl var dags så eskalerade sprickan och katastrofen var ett faktum. Typiskt! Men vi hade ju glitter till håret och runt magen och ett tärnljus med så det gick ingen nöd på fröken. Hon blev snarare mest originell genom att vara tärna, eftersom i princip ALLA tjejer var lucior. Isabelle såg mest rädd ut när dom stod där och sjöng. Hon sjöng inte alls faktiskt. Kanske prestationsångest inför alla föräldrar och syskon som var där. Lite läskigt är det ju!

Efteråt serverades glögg och pepparkakor. Skulle inte förvåna mig om nån förälder klagar på det också. Socker i pepparkakor ju! Man får ju inte ens bjuda på glass vid födelsedagar nu förtiden. Sockernazister!
Allt som allt en mysig stund på dagis. Sen åkte vi hem och satte upp granen och klädde den. Liiiite tidigt kan man tycka, men för oss passar det perfekt.

 



Testing testing! Luciakronan funkade utmärkt igår.
Har tyvärr ingen bild på min vackra tärna, men förhoppningsvis får jag väl nån bild från Tommie. Och något fotoförbud fanns det då rakt inte på vår förskola. Herregud vad med blixtrar. Ganska tragiskt på ett sätt. Varför inte bara titta, lyssna och njuta?



Tärn-tomte blev hon vid påklädningen av granen.




Vi gillar glitter och bling-bling.

Nu är det julstämning i vårt lilla hem! L o v e i t.





Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0