Normal mamma?

Hej folket! Isabelle här. I morse började jag dagen med att försöka charma till mig en festis innan dagis. Why not liksom? Men mamma sa nej. Hon är så omständig. Vad gör det om man dricker lite sånt på morgonkvisten? Jaja, hon får då skylla sig själv när hon håller på och trotsar mig på det viset. Hon fick minsann höra vad jag tyckte om det!

Sen kan jag informera om att jag blir fullkomligt upprörd varje onsdag när mina fröknar håller på och har möten när jag kommer. Jag vill inte vara med dom andra fröknarna. Varför kan dom inte förstå det? Fruktansvärt är det! Men men... man står ju ut när äntligen gröten serveras.

Var ganska skönt att få åka hem med mamma idag. Det finns ju så många vattenpölar mellan bilen och våran dörr. Härliga tider!

Men vet ni vad min mamma har gjort idag då? Tränat på att stoppa in en slang i en gummisnopp, sen fick hon typ ett diplom. Asså... seriöst? Är min mamma normal? Gör allas mammor sånt om dagarna? Och varför berättar hon det för mig kan man undra?! Verkar helt bananas om ni frågar mig. Men men...min mamma verkar ju inte ha alla hemma. Men jag gillar henne ändå.



Bästa pölen ever. Perfekt form och djup.

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Haha.. underbart!

2011-03-23 21:18:45
URL: http://lindanordquist.blogg.se/
Elin

Ha ha! Underbart inlägg! Ta det lugnt Isabelle, Gabrielle tycker att jag är lika jobbig när jag säger nej till FIKA som i bullar på morgonen ;)

2011-03-24 20:30:50
URL: http://jonssonelin.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0