Kakbak

Igår kom min farmor och farfar på besök. Vi körde den vanliga rutinen. Dom kom först och drack kaffe, sen åkte vi på ö&b, och sen Radjos för lite lunch. Skitgod lunch var det. Schnitzel med kryddsmör, stekt potatis och rödvinssås. Bellis åt plättar med sylt och grädde. Till kaffet efteråt fick man ta en vit chokladtryffel. Den var nästan för söt. Fatta vad söt den var om JAG säger så...
Sen gick vi in på Åhléns när vi ändå var där. Där bjöd farmor på en liten kavel, pepparkaksformar och handdukar. Isabelle smörade till sig ett hårband med en rosett på också. Mycket trevligt!

Isabelle var ju på Mulle Meck i tisdags också tillsammans med momme. Dom hade en heldag medan jag jobbade. Det verkade vara kul där och hon hade en massa pyssel med sig hem, t.ex. en kapsyl fastklistrad på en pusselbit. Dit måste jag följa med också nån gång.

Annars hann vi med en kaffepaus i Forsa igår också. När vi kom hem så skulle det bakas kakor. Jag orkade inte stanna och köpa pepparkaksdeg, det tar vi nästa helg istället. Men jag gjorde i ordning en slags gaffelkaksdeg så stumpan fick kavla och använda sina formar. Det blev aningen för mycket potatismjöl i, men annars vart dom goda.

Nu är jag på jobbet, och Belloba är med sin papi. Så är det! Trevlig helg!



Sötaste bagare Jonsson.


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0