Sicko

Längesen sist igen.
Förra helgen var skoj! Eller egentligen var det bara fredagen som var rolig. Då var det dildoparteeey än en gång. Alltid lika intressant :D Sen drog vi på bockarna. Det var sig likt och jag kände mig som ung på nytt.

På lördagen kom en sjuk Isabelle hem till mig. Lilla stackarn var helt slut och het som en eld. På söndagen började det för mig. Feber, ont i hela kroppen, sen vidare med snuva och vidrig hosta = Influensa! Så har det hållt på tills typ idag. I morse när jag vaknade kände jag en någorlunda normal känsla. Jag vaknade inte dyblöt i svett eller iskall där under täcket. Isabelle sov nog bort det allra sista igår. Hon sov typ hela dagen och hela natten och idag har hon vart pigg. Hostan, snoret och tröttheten sitter ju kvar och det får man väl räkna med ett tag framöver. 
Det är så jävla typiskt eftersom det är i helgen Elin kommer hem och vi planerat lite, och det känns ganska avlägset just nu. Men jag hoppas på att kunna åka till Ljusdal ändå, så får vi se hur mycket jag pallar med.


Nä, detta har varit en helvetesvecka. Längesen jag vart med om nåt så jobbigt. Att själv vara sjuk och ta hand om en liten sjukling är fruktansvärt! Man vill bara vila men man har inget annat val än att masa sig upp för toa-assistans, påfyllning av vatten, torka näsa, byta filmer, ge alvedon, osv. Vem tar hand om mig då?
Såna här gånger önskar jag att man var liten igen och kunde ligga och bli servad av sin egen mamma.
Och att bara sitta inne samtidigt då det är såå fint väder som alla tjatar om... jag lyxade till det en dag genom att gå ut med soporna bara för att få lite friskluft. Jag måste sett ut som en nerdrogad uteliggare...

Nå väl... idag är vi som sagt piggare. Jag har tvättat håret som jag inte gjort på en vecka så nu känner jag mig som en ny människa. Sängkläderna är bytt och sovrummet vädrat. Nu får det vara bra! Hoppas på att kunna förflytta oss någon annanstans i morgon.Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0